Waarschuwing: Deze module ondersteund geen delen over websites


U probeert een referentie aan deze module toe te voegen die al bestaan in een andere website binnen deze groep. Het kan zijn dat deze module wel of geen delen over meerdere website ondersteund - De module geeft dit expliciet aan.

Als u zeker weet dat de module dit ondersteund, of u wilt testen of dit het geval is, dan is voorzichtigheid geboden en wees ervan bewust dat bepaalde functionaliteiten in de module - of zelfs de gehele module - niet correct can functioneren binnen deze configuratie.

Als deze melding verwarrend is of als u werkt aan een website die niet offline mag raken, dan moet u op annuleren klikken en contact opnemen met het DotNetNuke Support Team.


Leven in Albanië

Werk in Marikaj

Anneco van Haarlem, één van de door Leven in Albanië uitgezonden medewerkers werkt in en vanuit Marikaj. Anneco is na circa 6 jaar een goede bekende in Marikaj en verzorgd de bijbellessen op de kleuterschool van Zenepe. Daarnaast werkt Anneco onder de vrouwen in het dorp door middel van bijbelstudie en door sociale bezoeken af te leggen. 

Regelmatig is ze in Tirana te vinden waar ze in de vrouwengevangenis bezoeken aflegt, bijbelstudie geeft en sociale ondersteuning. Ook bezoekt ze thuis de families (kinderen) van de vrouwen die in de gevangenis zitten.

 Anneco kan je ook regelmatig tegenkomen in Lure (zie onder projecten).


 

Copyright (c) 2014 by  Leven in Albanië