Waarom Albanië?

Ondersteuning

Ondersteuning door uw gebed is voor ons van onschatbare waarde. U kunt bidden voor het werk, voor ons gezin en voor de mensen in Albanië. Financieel gezien, leven we deels van giften. Annemarie heeft daarnaast een deeltijdbaan in de zorg. Dit maakt ons afhankelijk van God. Wilt u op de hoogte blijven van ons werk en wilt bijvoorbeeld de nieuwsbrief ontvangen dan kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.

Ondersteun ons werk en doneer nu via Geef

Na het eerste bezoek aan Albanië in 2005 hebben het land en haar mensen ons niet meer losgelaten. Later beseften we dat we door God werden geroepen. Na een tijd van gebed en veel gesprekken zijn we ingegaan op die roeping. In januari 2009 zijn we gaan wonen en werken in Albanië om diverse projecten voor stichting Leven in Albanië uit te voeren. Ook hebben we ons ingezet voor andere organisaties zoals Hoop voor Albanië waar we leiding mochten geven aan het lokale werk. Naast allerlei projecten is Annemarie ook actief voor mensen met een verstandelijke/lichamelijke handicap en Peter met Freedom in Christ Ministries Albanië.

Vanaf januari 2016 sturen we het werk voor Leven in Albanië aan vanuit Nederland. Vanwege de jarenlange veldervaring, cultuur- en taalkennis zijn we goed in staat om projecten van afstand te leiden. Bijna dagelijks staan we in contact met mensen en organisaties ter plekke. Ongeveer 3 keer per jaar ondernemen we een reis naar Albanië.

Peter en Annemarie

Peter (1961) werkte tot 2009 als hoofd verkoop bij een middelgroot bedrijf in Rotterdam. Peter heeft een technische opleiding genoten en in zijn leven nog enige cursussen gevolgd om bij te blijven. Hobby's zijn wandelen (liefst in de bergen), lezen, muziek luisteren, Bijbel bestuderen en zeilen.

Annemarie (1963) werkt als begeleider in de zorg bij mensen met een lichamelijke en verstandelijke handicap. Ze heeft een opleiding tot verzorgende en sociaal werker gevolgd. Ook is ze werkzaam geweest in het kinderpastoraat. Hobby’s zijn fietsen, lezen en sociale contacten onderhouden.

Onze drie kinderen Sanne, Nienke en Jelle, wonen/werken in Nederland.