ISTL Bijbelschool

ISTL staat voor International School of Theology and Leadership. De bijbelschool heeft zijn leslocatie in Tirana maar ook worden lessen gevolgd via Zoom. Studenten wonen door heel Albanie. En docenten komen vanuit de hele wereld. Peter heeft ook enkele keren lesgegeven over Freedom in Christ en Leiderschap.

De missie van ISTL is om de volgende generatie christelijke leiders toe te rusten en te ontwikkelen door middel van innovatieve strategieën in bijbels onderwijs.

Annemarie heeft de bijbelschool voor een jaar (september 2021 t/m oktober 2022) geholpen met het ordenen, nummeren en invoeren van de boeken in een digitaal systeem. Ook kon ze in dit jaar netwerken en andere bijbelscholen bezoeken om samenwerking te genereren. De school heeft ruim 6000 titels in het Albanees en Engels. De wens is om de komende tijd boeken toe te voegen om het aantal van 10000 te kunnen bereiken. Het project is met succes afgesloten.

Het was een heel mooie bemoeidiging om te horen dat de bijbelschool in 2023 een accreditatie heeft doorlopen en de eerste bijbelschool in Albanie is die erkend wordt en een diploma op Bachelor niveau kan afgeven!