Xhesi's rug

We kennen de familie van Xhesi nu al een paar jaar. Ze heeft twee broers en een vader en moeder. Terwijl Xhesi opgroeide van een klein meisje tot een tiener ontwikkelde ze een  ernstige scoliose. Na een operatie ruim 5 jaar geleden was de scoliose voor 90 % hersteld.  

Nu 5 jaar later is er een infectie ontstaan aan de metalen implantaten in haar ruggengraat wat haar pijn geeft en een verslechterde conditie veroorzaakt. Omdat deze infectie is ingekapseld (dit doet het lichaam) kan de antibiotica de infectie niet bereiken. De enige manier is om de metalen implantaten eruit te halen, schoon te maken, te steriliseren en terug te plaatsen.

Omdat we een aantal warme donaties ontvingen van vrienden en stichtingen, zoals onze bevriende 'Stichting Werkgroep Albanië' konden we groen licht geven. Xhesi werd eind juli succesvol geopereerd. Nu krijgt ze een antibioticakuur van 12 weken. 

Een volgend onderdeel is om haar te verhuizen naar familie in de stad voor een gezonder en hygiënischer leven vergeleken met de situatie in het dorp.

We willen ons hiervoor inzetten en vragen daarbij uw hulp. Ook juist voor het vervolg, na de operatie, is Uw donatie van groot belang. Van kleine tot grotere bedragen; Uw financiële steun kunt u overmaken op de rekening van
Stichting Leven in Albanië met IBAN:
 NL85INGB0004446134
onder vermelding van
2104 Xhesi's operatie
Of doneer nu via deze link.
Als u meer informatie wilt neem dan gerust contact op.